facebook

SAM 3365

IMG 2954

De basis van ons bedrijf is gelegd in 1949 door Jan van Gerwen en zijn echtgenote. Hij begon met de verkoop van stoffen en allerlei fournituren voor het maken van kleding,  maar er werden steeds nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd zoals matrassen en gordijnstoffen en tapijt en meubelen.

Als oudste zoon ging Ad al op jonge leeftijd ( in 1969) werken bij zijn vader in het bedrijf.
Na het behalen van diverse diploma‚Äôs voor woning- en meubelstofferen  begon hiermee zijn loopbaan.  Hij is nu al meer dan 45 jaar werkzaam als woninginrichter.

In 1987 besloten wij om het familiebedrijf over te nemen. Sindsdien hebben er verschillende verbouwingen plaatsgevonden en in de loop der tijd zijn er wat dingen gewijzigd ten aanzien van de producten die in de winkel verkocht worden.

Wat echter nooit veranderd is, is de kleinschaligheid, waardoor u als klant verzekerd bent van persoonlijke aandacht, kwaliteit en vakmanschap.

In 2010 besloten we om ons aan te sluiten bij Colors at Home, een landelijke keten met nu ruim 150 woonwinkels hierdoor kunnen we onze producten aan onze klanten nog voordeliger kunnen aanbieden. Onze klanten kunnen nu regelmatig profiteren van onze speciale acties.

Wij zijn al ruim 60 jaar specialist op het gebied van woninginrichting en daar zijn wij trots op!


Ad en Mia van Gerwen