facebook

vinyl

Cushion vinyl 

ONDERHOUDSVRIENDELIJK  -  HOGE GELUIDDEMPING -  SOFT
 
Is een kunststof vloerbedekking met een zachte verende onderlaag, de bovenzijde wordt in een print gedrukt o.a. van hout – steen – woongrind – travertin enz. De bovenzijde wordt afgedekt met een transparante laag in diverse hardheden en diktes.

Het is in 400 en zelfs 500 cm breed verkrijgbaar en het is heel betaalbaar. Toepasbaar door het gehele huis en zelfs projectmatig geschikt. Bij ruimtes tot 30m2 mag het los gelegd worden( alleen zijkanten fixeren met dubbelzijdig plakband ).
Het is heel onderhoud vriendelijk en hygienisch, makkelijk te stofzuigen en met een wisser droog of vochtig  af te nemen.

 

PVC

GELUIDSARM -  VLOERVERWARMING – SLIJTVAST EN DUURZAAM

Is een kunststof vloerbedekking opgebouwd uit meerdere lagen. Ook hierbij wordt de bovenzijde voorzien van print o.a. houtstructuren  de bovenzijde afgedekt met een PU beschermlaag in verschillende diktes en de onderzijde afgewerkt met een ultra stabiele PVC.

Verkrijgbaar in smalle stroken (als laminaat ) en tegelformaten. Ze zijn volledig verlijmbaar of in click uitvoering  of voorzien van een zelfklevende onderlaag. De betere kwaliteiten zijn milieu bewust geproduceerd en moeten de ISO – 14001 certificering hebben.

PVC is uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en mag gelegd worden door het gehele huis (ook de intensief gebruikte ruimtes en zelfs de badkamer)  Ook projectmatig is pvc erg geschikt.

 

De labels die we voeren zijn: 


Logo Forbo FS Forbo Naar website

logo-interfloor Interfloor, Tapijt en Vinyl Naar website

logo-silvester Silvester, Vinyl Naar website

logo-mflor

Mflor, Vinylstroken en -tegels Naar website

logo-adore Adore Naar website

 logo-willard Gebr. Willard Naar website