facebook

IMG 2953

Raamdecoratie zijn producten welke zijn uitgevoerd in speciale stoffen – aluminium – hout of pvc. Raamdecoratie is- uitermate geschikt om sfeer te bepalen in het woonhuis. Je kunt hiermee zelf het licht in huis regelen, en je kunt hiermee naar wens ook de zon weren.
Je hebt de keuze uit transparante of verduisterende uitvoeringen.

Onze collecties zijn geinspireerd op de laatste trends en dat maakt de raamdecoratie tot een eyecatcher voor uw huis. Raamdecoraties kunnen gemakkelijk worden afgestemd op uw wensen

Raamdecoratie is maatwerk en wordt voor u ingemeten en geplaatst,  vaak is raamdecoratie toepasbaar voor speciale raamvormen en verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen; van kindvriendelijke optreksystemen tot elektrische oplossingen.

Hieronder volgen een aantal raamdecoratie producten

  • ROLGORDIJNEN
  • PLISEE OF DUPLI GORDIJNEN
  • DUO ROLGORDIJNEN
  • HORIZONTALE JALOUZIEN
  • VERTIKALE JALOUZIEN
  • VOUWGORDIJNEN
  • PANEELGORDIJNEN

ROLGORDIJNEN

De collecties van rolgordijnen bestaat uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.
Ook het kleurenaanbod is groots;  van ingetogen tot juist heel fel, alles is mogelijk.
Daarnaast kan uw rolgordijn met allerlei verfraaingen worden afgewerkt, met   zeilringen  x  roede doorsteek  x  opgestikte knopen  x  color blocking   x  met een mooie bies  + houten of aluminium lat afgewerkt enz.

Rolgordijnen in een cassette met zijgeleiding zijn makkelijk voor het Velux dakraam.
Ook zijn er leuke oplossingen voor de montage met bv. RVS wandsteunen of met montagerail enz. Rolgordijnen zijn ook makkelijk in de bediening, zowel met eindlooskoord- ketting  als  elektrisch met afstandsbediening verkrijgbaar.

PLISEE EN DUPLI- PLISEE

Plisee gordijnen zijn gemaakt in harmonica vorm van scherp gevouwen stof. De dupli-plisee is in honingraatvorm. De keuzemogelijkheden zijn te vertalen in transparant x Semi transparant of verduistering en dan nog eens in alle modieuze stoffen van deze tijd.

Bottom up / top down met een variabel pakket behoort tot de mogelijkheden, ideaal om zelf vast te stellen hoeveel inkijk of privacy  je in je woning wilt.
Ook de combinatie van bovenzijde verduisterend- onderzijde transparant in een systeem is mogelijk

Er zijn vele bedieningsopties van varierend van optrekkoord , lite rise  , smart-cord ( kindvriendelijk ) maar ook  ingespannen met bedieningsgreep  ,  tot elektrisch met schakelaar ,  afstandsbediening,  of zelfs een zonnecollector behoord tot de mogelijkheden.

DUO-ROLGORDIJNEN

Het duo-rolgordijn maakt van elke lichtinval een unieke lichtinval. Het bestaat uit 2 horizontale transparante lagen en 2 niet transparante stoflagen, door de stoflagen  op en neer te bewegen bepaal jezelf de inkijk.

Leverbaar in alle modieuze kleuren om in te passen in elk interieur.  Ze kunnen geleverd worden in een volledig gesloten cassette in wit, zwart, zilver, bruin, creme, op montage rail, of op speciale wandsteunen.

Bedieningsmogelijkheden met ketting, eindlooskoord  of elektrisch.

HORIZONTALE JALOUZIEN

Horizontale jalouzien zijn een tijdloze keuze,  passen bij ieder interieur en er zijn vele mogelijkheden. Het is de klassieker onder de raamdecoratieproducten.

Ze zijn uitermate geschikt voor een mooie lichtinval en privacy van uw huis maar ook zeer goed zonwerend en daarnaast zijn ze makkelijk in het onderhoud( afnemen met een vochtige doek of met de borstel van de stofzuiger het stof opnemen )

Leverbaar in 
Aluminium  16 mm – 25 mm – 35 mm  - 50 mm  - 65 mm  
Hout met natuurlijke uitstraling van    50 mm  of  65 mm breed
Kunstleder   50 mm
Stof   50 mm
Ook zijn er allerlei bedieningsvormen mogelijk.

VERTICALE JALOUZIEN

Verticale jalouzien stralen een elegante eenvoud uit voor grote ramen, ze zijn weer hele terug in de woning. Ze zijn ideaal voor o..a.  schuifpuien, omdat ze makkelijk opzij geschoven kunnen worden en daardoor veel doorkijk creeren.

Door het grote kleuren pallet aan lamellen kun je een opvallende eyecatcher samenstellen, o.a. door meerdere kleuren  voor een raam toe te passen. Ook een afwerking met aluminium of houten latten behoort tot de mogelijkheden.

Verkrijgbaar in

Stof in breedte van 89mm -  127 mm  of zelfs 250 mm
Kunststof of Aluminium  50mm – 70mm – 89 mm – 127 mm

VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen geven het interieur een warme uitstraling. Deze strakke op maat gemaakte raambekleding kan worden geleverd in verschillende afwerkingen waardoor deze perfect aansluit bij uw interieur.

Ze kunnen worden uitgevoerd in allerlei soorten stof, van transparant tot dichte stoffen voor meer privacy.  Het gordijn laat zich heel simpel bedienen  het vouwt en ontvouwt zich op iedere hoogte die u wilt. Ieder vouwgordijn heeft daarom zijn eigen uitstraling.

Ook de afwerking kan naar eigen keuze worden gekozen, met of zonder baleinen
of u wilt ze aan de voor- of achterzijde ingestikt hebben, u bepaalt zelf wat het beste bij uw interieur past. Ook is het mogelijk  randen aan de onderzijde of zijkanten te maken.

PANEELGORDIJNEN

Paneelgordijnen creeren een groots effect voor uw ramen.  Vlakke panelen zijn op iedere gewenste breedte te leveren.  Ze zijn uit te voeren in een groot scala aan stoffen; van transparant en semi-transparant tot zelfs verduisterende stoffen.

Het is mogelijk je eigen paneelgordijn samen te stellen,  door bijvoorbeeld voor een raam meerdere kleuren toe te passen! Hiermee creer je je eigen sfeer in huis.
Voor een raam kunnen meerdere panelen gebruikt worden,  welke in een rail kunnen schuiven.

De panelen kunnen op  verschillende manieren worden afgewerkt. Het is bijvoorbeeld  mogelijk om een zoom met verzwaring aan onderzijde te maken, voor een aluminium onderprofiel te kiezen of om meerdere kleuren boven elkaar toe te passen en deze dan af te werken met houten of aluminium latten. 

SHUTTERS

Met shutters kunt u perfect het daglicht regelen. De eclips vormige lamellen geven de shutters een chique uitstraling. Doordat u de lamellen geheel kunt sluiten, kunt u een optimale privacy creeren.

Shutters worden standaard geleverd met een bedieningslat aan de voorzijde dit geeft shutters een nostaligisch karakter. Ze kunnen echter ook uitgevoerd worden met clearview waarbij de bedieningslat komt te vervallen.

Shutters zijn leverbaar in een groot aantal kleuren en breedtes van 47 – 63 – 89 en 115 mm
Zelfs voor moeilijke raamvormen kunnen shutters de oplossing zijn.

 

 

De labels die we voeren zijn: 


logob-bece Bécé, mode voor je raam  Naar website 

logo-cedeko Cedeco Raamdecoratie  Naar website 

logo-multisol Multisol Raambekleding  Naar website