facebook

luxaflex-horren

Plisee hordeuren zijn in bijna iedere situatie bruikbaar. Ze kunnen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde gemonteerd worden.
Doordat er geen spanning op het gaas en de voorlijst staat, kunt u de deur op elke gewenste plek laten stoppen. Ideaal voor grote schuifpuien doordat  grote breedtes  samengevoegd kunnen worden tot een geheel .

Plisee hordeuren zijn leverbaar in groot aantal kleuren en kunnen des gewenst tegen een meerprijs in iedere RAL kleur geleverd worden

Plisee raamhorren zijn gelijk aan de plisee hordeuren en kunnen ook op het raam worden gemonteerd,  het is zelfs mogelijk om ze in een aluminium frame voor een draai/kiepraam te monteren.

Inklemhorren zijn een praktische oplossing voor een draai/kiepraam.  Ze worden tussen het raam en kozijn ingeklemd en kunnen simpel verwijderd worden,  zodat u ze, er in de winterperiode uit zou kunnen nemen.
Ze belemmeren nauwelijks het zicht door het antraciet/grijs  kleurig gaas. Het frame is van aluminium, en behoeft geen onderhoud en is leverbaar in de meest gangbare kleuren.

Rolhorren worden geleverd in een cassette met zijgeleiders aan de zijkanten. Ze kunnen aan de binnenzijde of aan de buitenzijde gemonteerd worden.
Het voordeel van rolhorren is dat met een simpele beweging het horgaas naar boven oprolt, waardoor je vrij uitzicht door het raam hebt.
Rolhorcassettes en geleiders zijn leverbaar in diverse kleuren.

Hordeuren worden uitgevoerd in een zwaar aluminium frame met daarin horrengaas. Vaak  zijn ze aan de onderzijde voorzien van een schopplaat. Het is een draaideur dus u moet rekening houden met ruimte om te kunnen openen.
Deze deur kan ook gemonteerd worden aan de buitenzijde voor bv. een schuifpui, in dat geval wordt de hordeur opgehangen in een schuifrail

 

De labels die we voeren zijn: 


  Brasser  

logo-unilux Unilux Naar website