facebook

IMG 2986

Zijn te verdelen in :

  • Overgordijnen
  • In Betweens
  • Vitrages

Overgordijnen

SFEERVOL  -  AKOESTIEK  -  PRIVACY

Ze zijn gezellig door de verschillende mogelijkheden van stoffen. Verkrijgbaar in Uni – strepen – patronen -  verduisterend enz.

Ze kunnen overal door het gehele huis worden toegepast, er zijn wel 1001 mogelijkheden qua kleur en samenstellingen van natuurlijke materialen tot synthetische vezels.

Overgordijnen zorgen voor een goede akoestiek in ruimtes met harde vloeren en kunnen ook nog worden gevoerd waardoor ze isolerend werken tegen de kou of om de zon te weren. Vele confectiemogelijkheden zijn mogelijk bij deze baanbreed-  of kamerhoge stoffen van vlinderplooi tot wave-plooien of ringen.

 

In Betweens

LICHTDOORLATEND  -  DESSINS

Het zijn een soort vitrages maar dan uitgevoerd met patronen of prints of strepen.
Soms voorzien van etsdruk ( ausbrenner ). Ze zijn open van structuur waardoor er meer licht in huis kan komen dan met overgordijnen, hierdoor ontstaat een prachtige lichtval.

Ze dragen bij aan de sfeer in huis maar zijn ook goed voor de akoestiek, zijn verkrijgbaar in vele kleuren en kwaliteiten. In betweens kunnen op allerlei methode naar wens worden geconfectioneerd, bovendien zijn ze ook geschikt voor confectie als  vouw-gordijnen of paneelgordijnen.

 

Vitrages

TIJDLOOS  -  UNI  -  PRIVACY

Het is de ideale oplossing als u uw interieur binnen licht wilt houden, het daglicht valt naar binnen zonder dat er inkijk van buiten is.
Vitrages zijn gemaakt van een soepel vallende stof van verschillende samenstellingen.

Vitrage is bijzonder schikt voor alle ruimtes in huis en is goed in te passen binnen allerlei woonstijlen. De vitrage kan geconfectioneerd worden met allerlei plooien en is ook als vouwgordijn te gebruiken.

 

De labels die we voeren zijn: 


ado ADO, hoogwaardige textiel- en raamdecoratie   Naar website

logo-artelux Artelux Gordijnstoffen  Naar website 

van-den-acker Johan van den Acker Textielfabriek Naar website

hollandhaag Holland Haag Naar website

hoh-logo A House of Happiness Naar website

kobe-interior-design Kobe Interior Design Naar website

Top-Point Naar website