facebook

IMG 2924

  • TERRAS OF KNIKARMSCHERM
  • UITVALSCHERM
  • SCREENS
  • ROLLUIKEN
  • ALUMINIUM BUITEN JALOUZIEN
  • SERRE ZONWERING

 

Terras- of knikarmscherm is de meest voorkomende zonwering voor het terras. Omdat je er vrij onder door kunt lopen en er ook nog voldoende ruimte voor openslaande deuren overblijft,  biedt het knikarmscherm mogelijkheden om er onder te kunnen zitten. Bij zonnige dagen kunt u ook nog van de schaduw genieten.

Het terrasscherm is leverbaar in vele breedtematen tot 7,50 mtr breed of gekoppeld tot 12.00 mtr breed.
Ook de uitval kunt u zelf kiezen en  varieert van 150 tot zelfs 350 cm
Het doek is leverbaar in vele kleuren en dessins,  van Uni tot hele mooie streep dessins.  De aluminium cassette is tevens leverbaar in vele RAL kleuren.

Een knikarmscherm laat zich soepel bedienen met de keuze uit een handbediening  of met elektro-motor met afstandsbediening  of zelfs volledig automatisch met zon- en windautomaat. Het gemak dient de mens.

Uitvalscherm is een zonwering welke vaak wordt toegepast  op plaatsen waar je niet onder door hoeft te lopen, want anders zijn de armen een obstakel. Ze zijn dus niet toepasbaar bij deuren. Wel zijn ze uitermate geschikt voor kleine ramen en ze zijn bijzonder windvast.

Ze hebben dezelfde doek- en bedieningsmogelijkheden als het terrasscherm, en daardoor zijn ze ideaal om samen te combineren

Screen is een verticaal zakkende zonwering, gemaakt van gepolyvinyliseerd glas-vezeldoek. Dit is uiterst goed bestand tegen zonlicht en vocht, maar het biedt ook de mogelijkheden om doorzicht te hebben van binnen naar buiten, een screen  filtert het zonlicht.

Sreens zijn leverbaar in een cassette met zijgeleiders van aluminium in vele kleuren. Het is ook mogelijk om het screendoek uit te voeren met rits, zodat het doek geheel opgesloten zit in de zijkanten, hierdoor het windvast is en kan het ook  insecten weren.

Er zijn vele keuze mogelijkheden om te bedienen; van band of slingerstang tot elektro-motor met of zonder afstandbediening , zelfs een zon- of windautomaat is mogelijk.

Rolluiken hebben een verticaal zakkend pantser, meestal uitgevoerd in aluminium gevuld met polyurethaan voor de isolatie en stabiliteit. Rolluiken zijn uitermate geschikt om te verduisteren en geven in gesloten toestand een veilig gevoel. Door de uitstekende wering van het zonlicht geven ze verkoeling tijdens een warme zomerse dag.

De kast met geleiders kan in vele gangbare kleuren worden uitgevoerd evenals het pantser.

De bediening kent vele mogelijkheden, van bandopwinder / koordopwinder tot mono-commando met slingerstang of elektro-motor met of zonder afstandbediening
Het is zelfs mogelijk om alle rolluiken in het gehele huis met 1 afstandbediening te bedienen met de producten van Somfy.

Aluminium buitenjalouzien worden vaak toegepast in moderne huizen met grote raampartijen. Ze worden aan de buitenzijde gemonteerd; wanneer het pantser wordt opgetrokken verdwijnt dit in een bijpassende koof van aluminium. De aluminium lamellen zijn verbonden met geleidekabels.

Er is keuze uit aluminium lamellen van 65 – 80 of 90 mm breed in vele kleuren. Het is zelfs mogelijk om de jalouzie uit te laten voeren als duo systeem waardoor je kunt kiezen om b.v. het onderste deel te sluiten en bovenste deel open te laten of omgekeerd.

De bediening is mogelijk met mono commando ( een draaistang aan de binnenzijde) of elektro-motor met alle opties.

Serrezonwering is een zonwering die bijna gelijk is aan het terras zonnescherm. Het grote verschil is dat serrezonwering wordt uitgevoerd met geleiders welke boven op de serre worden aangebracht. Het zonweringsdoek wordt in de geleiders op spanning gehouden. Serrezonwering wordt bedient met een elektro-motor met of zonder afstand bediening.  De optie zon- en windautomaat is hierbij aan te bevelen.

Er is ruime keuze in zonweringsdoek. Het is mogelijk om voor gepolyvinyliseerd glasvezeldoek te kiezen waarbij er toch nog een hoeveelheid licht naar binnen kan komen, maar waarbij het zonlicht wordt gefilterd.

 

De labels die we voeren zijn: 


logo-sunmaster Sunmaster, Exclusieve zonweringen Naar website